Web Analytics Made Easy - Statcounter

کربلای معلّی این روزها به ویژه در ایام ماه رجب شاهد حضور پرشور زائران دانشگاهی از سراسر کشور است. ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، یکی از اعمالی که در ماه رجب بسیار بر انجام آن تأکید و برای آن اجر و پاداش فراوانی ذکر شده، زیارت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا امسال نیز همچون سال‌های قبل شاهد حضور کاروان‌های متعددی از سراسر کشور در کربلای معلّی بودیم تا علاوه بر بهره‌مندی از اجر زیارت امام حسین (ع) در این ماه پر خیر و برکت، سال نو را نیز در حرم و صحن و سرای سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) تحویل کنند.

در میان تمام کاروان‌های اعزامی به عتبات عالیات، آنچه توجهات را بیشتر به خود جلب می‌کرد حضور پرشور کاروان‌های دانشجویی و دانشگاهی از استان‌های مختلف کشور بود. طوری که در دهه اول ماه رجب 44 کاروان و در دهه دوم این ماه نیز 40 کاروان از استان‌های مختلف کشور اعم از: خوزستان، تهران، کرمان، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، چهار محال و بختیاری، آذربایجان غربی، اصفهان، گیلان، گلستان، مازندران، همدان، یزد، البزر، کهکیلویه و بویراحمد، کردستان، قزوین، خراسان رضوی و خراسان شمالی وارد سرزمین کربلا شدند.

به گزارش تسنیم، امسال بیستمین دوره اعزام زائران عتبات دانشگاهیان از ابتدای بهمن آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت نیز ادامه خواهد داشت. گفتنی است در دو ماه آخر سال 97 بیش از 200 کاروان دانشگاهی با جمعیتی بیش از 8 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شده‌اند. ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز چهار برنامه اصلی برای زائران دانشجویی و دانشگاهی تدارک دیده که از جمله آن برگزاری مراسم سلام اول به صورت دسته جمعی در مقابل باب القبله حضرت سیدالشهداء (ع) است.

شهدای یمنی عاشورا| "حجاج بن مسروق" مؤذن کاروان امام حسین(ع)با کاروان نور | پیوستن «زهیر» به کاروان امام حسین(ع)

 

یکی از برنامه‌های فرهنگی دیگر ستاد که به‌ صورت انحصاری برای کاروان‌های دانشگاهی برگزار می‌شود و طبق نظرسنجی‌های انجام‌ شده در دوره‌های گذشته از استقبال بسیار خوبی برخوردار بوده، همایش «أحلی من العسل» در کربلای ‌معلی است. این برنامه روایتگری که در سالن همایش‌های بعثه مقام معظم رهبری در کربلا برگزار می‌شود، تلفیقی از واقعه عاشورا و هشت سال دفاع مقدس است که با اجرای راویان بعثه مقام معظم رهبری برای دانشجویان به تصویر کشیده می‌شود. برگزاری زیارت مرقد مطهر حرّ بن یزید ریاحی و سرانجام مراسم وداع و قرائت پیمان‌نامه از دیگر برنامه‌های ستاد در مدت حضور زائران دانشگاهی در کربلا به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT1 واژه های کاربردی مرتبط امام حسین (ع) کربلا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام حسین ع کربلا امام حسین ع کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۴۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه‌های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کار‌های علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود، اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جا‌هایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیرو‌های دولتی وارد منزل ما شدند و هول و هراس ایجاد کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • ۸۵ گیلانی امروز به سرزمین وحی اعزام می شوند
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو